W dniach 8 – 12 stycznia 2019 r. uczniowie klasy III Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych zdawali egzamin z kwalifikacji zawodowej T.06, a ich koleżanki i koledzy z klasy IV Technikum Obsługi Turystycznej egzamin z kwalifikacji T. 14. Wyniki uczniów przedstawiają poniższe tabele:
Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych
Kwalifikacja T. 06
Ilość uczniów w klasie | Ilość zdających | Ilość zdanych egzaminów | Ilość niezdanych egzaminów | Zdawalność | |
Egzamin pisemny | 16 | 16 | 16 | 0 | 100 % |
Egzamin praktyczny | 16 | 16 | 16 | 0 | 100 % |
Technikum Obsługi Turystycznej
Kwalifikacja T. 14
Ilość uczniów w klasie | Ilość zdających | Ilość zdanych egzaminów | Ilość niezdanych egzaminów | Zdawalność | |
Egzamin pisemny | 14 | 14 | 14 | 0 | 100 % |
Egzamin praktyczny | 14 | 14 | 13 | 1 | 92,9 % |
Przedstawiony rezultat to wynik ciężkiej pracy nauczycieli przedmiotów zawodowych – p. Moniki Kłodowskiej i p. Patryka Szwejkowskiego, zaangażowania uczniów oraz pracy Dyrekcji ZSP organizującej poprzez projekty edukacyjne wyjazdy i staże dla młodzieży i rozwijającej w ten sposób pracownie branżowe.