Wielki sukces uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych oraz Technikum Obsługi Turystycznej

W dniach 8 – 12 stycznia 2019 r. uczniowie klasy III Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych zdawali egzamin z kwalifikacji zawodowej T.06, a ich koleżanki i koledzy z klasy IV Technikum Obsługi Turystycznej egzamin z kwalifikacji T. 14. Wyniki uczniów przedstawiają poniższe tabele:

Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych

Kwalifikacja T. 06

  Ilość uczniów w klasie Ilość zdających Ilość zdanych egzaminów Ilość niezdanych egzaminów Zdawalność
Egzamin pisemny 16 16 16 0 100 %
Egzamin praktyczny 16 16 16 0 100 %

 

Technikum Obsługi Turystycznej

Kwalifikacja T. 14

  Ilość uczniów w klasie Ilość zdających Ilość zdanych egzaminów Ilość niezdanych egzaminów Zdawalność
Egzamin pisemny 14 14 14 0 100 %
Egzamin praktyczny 14 14 13 1 92,9 %

 

Przedstawiony rezultat to wynik ciężkiej pracy nauczycieli przedmiotów zawodowych – p. Moniki Kłodowskiej i p. Patryka Szwejkowskiego, zaangażowania uczniów oraz pracy Dyrekcji ZSP organizującej poprzez projekty edukacyjne wyjazdy i staże dla młodzieży i rozwijającej w ten sposób pracownie branżowe.