„Team Chorzele” z ZESPOŁU SZKÓŁ POWIATOWYCH IM. WŁ. ST. REYMONTA W CHORZELACH
Laureatem konkursu „Akademia wiedzy o mięsie od pola do stołu”
Uczniowski Team z Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych pod opieką Pana Patryka Szwejkowskiego został laureatem konkursu jakim było opracowanie hasła reklamowego dla kampanii promującej pracę i zatrudnienie w polskim przemyśle mięsnym. Jury z pośród 50 zespołów z różnych szkół wyłoniło 4 najlepsze zespoły na podstawie następujących kryteriów: dopasowanie do tematu i grupy docelowej ,oryginalność i kreatywność oraz łatwość rozpoznania i zapamiętania .
Kolejnym etapem konkursu będą warsztaty kulinarne dla laureatów oraz przygotowanie pracy finałowej, jaką jest opracowanie strategii kampanii reklamowej promującej pracę i zatrudnienie w polskim przemyśle mięsnym.
Serdecznie gratulujemy i trzymamy kciuki w dalszych rywalizacjach …