„Team Chorzele” – Laureatem konkursu  „Akademia wiedzy o mięsie od pola do stołu”

Team Chorzele” z ZESPOŁU SZKÓŁ POWIATOWYCH IM. WŁ. ST. REYMONTA W CHORZELACH

Laureatem konkursu  „Akademia wiedzy o mięsie od pola do stołu”

Uczniowski Team z Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych pod opieką Pana Patryka Szwejkowskiego został laureatem konkursu  jakim było opracowanie hasła reklamowego dla kampanii promującej pracę i zatrudnienie w polskim przemyśle mięsnym. Jury z pośród 50 zespołów z różnych szkół wyłoniło 4 najlepsze zespoły na podstawie następujących kryteriów: dopasowanie do tematu i grupy docelowej ,oryginalność i kreatywność  oraz łatwość rozpoznania i zapamiętania .

Kolejnym etapem konkursu będą warsztaty kulinarne dla laureatów oraz przygotowanie pracy finałowej, jaką jest opracowanie strategii kampanii reklamowej promującej pracę i zatrudnienie w polskim przemyśle mięsnym.

Serdecznie gratulujemy i trzymamy kciuki w dalszych rywalizacjach …